Skræddersyet samarbejde

For aHOC er det væsentligste ved enhver opgave, at løsningen skaber værdi for vores kunder.
Derfor er vi også åbne over for alle mulige samarbejdsformer, som er skræddersyede til vores kunde og den enkelte opgave

Vi arbejder i dag med opgaver baseret på både rammeaftaler, kvalifikationslister, EU-udbud, tidsbestemte kontrakter og projektkontrakter. Og vores konsulenter bidrager på mange forskelligartede områder, fra løbende drift af it-infrastruktur til enkeltstående udviklingsprojekter.

Vi er vant til og villige til at påtage os ansvaret for et fuldt projekt. Endelig betyder vores kendskab til konsulenterne og erfaring med kontraktforhandling, at vi kan rådgive vores kunder om og hjælpe med at udforme kontrakter, der skaber det helt rigtige fundament for et godt og udbytterigt samarbejde.

aHOC har erfaringer siden 1993 med at formidle it-konsulenter på timebasis som ressourcer til kunder og partnere. Også her leverer vi it-konsulentydelser af høj kvalitet, som bidrager til vores kunders konkurrenceevne.

Er der behov for lejlighedsvis rådgivnings- eller anden assistance, kan vi også indgå aftaler i form af "klippekort".

aHOC har indgået rammeaftale med en lang række af Danmarks største virksomheder samt offentlige institutioner - herunder samtlige regioner i Danmark.
Derudover er aHOC leverandør under SKI 2.15 hhv. 2.17