SUSE - Linux Enterprise Open Source


Du kan se mere om vores Open Source produkter her:

MariaDB - Den førende Open Source Database!

SOPHOS - Fremtidens IT sikkerhedssystemer

Open Source hos os

Forsiden

Vi er akkrediteret SUSE partner

Som akkrediteret SUSE partner kan vi hjælpe dig med subscriptions til dit eksisterende eller dit nye SUSE miljø. SUSE har været mangeårig leverandør af Linux operativsystemet, men tilbyder i dag mange forskellige muligheder indenfor Open Source, herunder løsninger indenfor Micro-services, dev-ops, håndtering af hele Linux porteføljen uanset om det er SUSE's egen linux eller om det er fra en af de øvrige leverandører på markedet, og meget meget mere.

Vores dygtige konsulenter har mange års erfaring med opsætning og konfiguration af SUSE produkterne, og har også en løsning på netop din udfordring.

 

 

Vores påstand er, at alle de behov der skal opfyldes i dag i et moderne IT landskab, kan løses med Open Source alternativer i absolut topkvalitet, til en væsentligt reduceret omkostning i forhold til kommercielle produkter, og med en væsentligt forbedret bundlinje som resultat, år efter år.

Du kan læse mere om SUSE her

 

Tag os på ordet og lad os tage en samtale om mulighederne. Vi sender gerne en SUSE repræsentant ud til dig, så du får den bedst mulige vejledning til dit næste Open Source projekt. Send en mail til suse@ahoc.dk eller +45 70 26 77 62, så sørger vi for at du får fat i den rette person at tale med.