Nyheder

8.10.2018 - COOP vælger aHOC som preferred supplier

     Coop Danmark A/S har valgt aHOC som preferred supplier på projektledere, programledere, testere og testmanagere hos Coop Danmark.

I et udbud mellem udvalgte COOP partnere i Danmark har COOP valgt aHOC som preferred supplier til Coop Danmark.

Hos aHOC er vi glade for og stolte af den nye aftale, da Coop Danmark hermed bekræfter vores satsning på at blive en af de førende leverandører af eksterne IT-konsulenter.

Hos aHOC lægger vi vægt på at levere godt håndværk på fair vilkår - et mantra som vi underbygger ved hele tiden at løfte vores konsulenters viden - en holdning, som Coop Danmark, med den nye aftale, anerkender som værende meget værdifuld for Coop Danmark.

aHOC har været en Coop-partner i mange år, og det føles godt at være i stand til at bygge videre på dette forhold siger Key Account Manager Kiehn Aagerup.

 

14.06.2018 - aHOC deltager på DSTB's testkonference

aHOC deltager på DSTB's testkonference - Fra teori til praksis. Testkonsulenter er et af aHOC's nøgleområder og det er derfor naturligt for aHOC at deltage på konferencen.

Vi har mulighed for at invitere kunder, konsulenter, medarbejdere og forretningsforbindelser til konferencen, til vores specielle sponsor pris, 2.250 kr. inkl. moms for hele dagen inkl. forplejning.

Er du interesseret så tilmeld dig på følgende link

Program

Konferenceprogrammet kan ses på DSTBs hjemmeside: https://dstb.dk/konference-2018/

Hvor og hvornår

Konferencen holdes på Crowne Plaza  http://www.cpcopenhagen.dk/ 

 

04.05.2017 - aHOC deltager på DSTB's testkonference

aHOC deltager på DSTB's testkonference - Fra teori til praksis. Testkonsulenter er et af aHOC's nøgleområder og det er derfor naturligt for aHOC at deltage på konferencen hvor partner Jesper Mprtensen og soniorkonsulent Per Skjoldager har et indlæg vedr. performancetest.

Du kan se mere om konferencen her: https://dstb.dk/

19.02.2017 - aHOC's nye website ser dagens lys

aHOC søsætter sin nye og opdaterede hjemmeside. Her får du nu et bedre overblik over, hvad aHOC tilbyder og hvordan vi arbejder. Samtidig kan du få et overblik over nogle af de konsulentopgaver, vi søger konsulenter til. Vores kursusoversigt er ligeledes opdateret.

God læsning.

20.12.2016 - aHOC vinder opgave hos Dansk Politi - UX specialister

aHOC skal levere UX specialister til kravspecificering af løsning til digital anmeldelsesproces hos Dansk Politi.

Vi glæder os til samarbejdet.

17.12.2016 - aHOC vinder opgave hos Dansk Politi - agile værktøjer

aHOC skal hjælpe med støtte til tilpasning, konfigurering af agile arbejdsmetoder samt uddannelse i forbindelse med indføring af  de agile arbejdsmetoder og -værktøjer (Atlasian). 

Vi glæder os til samarbejdet.

16.12.2016 - aHOC vinder opgave hos Nets

aHOC skal assistere Nets med udvikling af kortløs NemId løsning. Her skal aHOC bl.a. bidrage med app udvikling til Ios og Android.

Vi glæder os til samarbejdet.

09.05.2018 - aHOC indgår aftale om testkoordinator opgave Region Hovedstaden

aHOC skal levere testkoordinator til opgave hos Region Hovedstaden.

Vi glæder os til samarbejdet.