Nyheder

11.12.2018 - People-IT og aHOC bliver til en landsdækkende konsulentvirksomhed

IT-konsulentvirksomhederne People-IT med hovedkontor i Kolding og aHOC i Glostrup er blevet til én virksomhed og vi har nu sammen kontorer både i Jylland og på Sjælland. C2IT koncernen, der ligeledes ejer People-IT, har overtaget aktiemajoriteten i aHOC og fremadrettet vil vi kunne levere en endnu bedre service til de eksisterende kunder, samt tilbyde alle vores dygtige konsulenter flere spændende og udfordrende opgaver.

aHOC er et konsulenthus, der er etableret ved en sammenlægning af Sketenty A/S og Datavision A/S og dermed en videreførelse af de oprindelige virksomheders kulturer og værdigrundlag. De 4 nuværende ejere i aHOC fortsætter som partnere og som en del af ejerkredsen i det nye People-IT/aHOC.

People-IT er en del af IT-koncernen C2IT, som har hovedkontor i Kolding. People-IT har i dag primært kunder og konsulenter i det jyske. Kundeporteføljen består fortrinsvis af store industrikunder, som i dag alle betjenes fra kontorer i Kolding og Aarhus.

Vi fortsætter indtil videre i det nuværende setup med to selvstændige virksomheder og integrerer os i takt med, at det giver mening for kunder, konsulenter, medarbejdere og samarbejdspartnere. Ketty Jepsen fortsætter som direktør i AHOC A/S og Benthe Andersen fortsætter som direktør for People-IT og samtidig ansvarlig for den nye samlede forretning.

Team People-IT & aHOC    (fotograf: niloka- Nicoline Lodahl Karlsen)

aHOC og People-IT supplerer hinanden på mange væsentlige punkter:

  • Landsdækkende virksomhed. aHOC har primært kunder og konsulenter på Sjælland, og People-IT har tilsvarende i Jylland. Den nye virksomhed er med ét slag blevet landsdækkende.

  • Bredere kundefokus. aHOCs primære kundeportefølje er offentlige, finansielle og Telcokunder, hvor People-IT har det primære fokus på private industrikunder.

  • Fordobling af kunde og konsulentbase. Bredden i kompetencer og antallet af konsulenter, vi kan tilbyde vores kunder, bliver væsentligt forøget. Samtidig får vores konsulenter adgang til en bredere vifte af spændende kunder og opgaver.

  • Kvalitet og fleksibilitet stadig i højsædet. Værdigrundlaget i de to virksomheder er meget lig hinanden og giver fremadrettet en garanti for kvalitetsbevidst og omhyggelig håndtering af både kunder og konsulenter i hele landet.

Vi glæder os meget til at kunne præsentere det nye setup for vores kunder og konsulenter i begge virksomheder.

Ved spørgsmål kontakt meget gerne:

                                

 

             CEO Benthe Andersen             CEO Ketty Jepsen                     CEO Carsten Sixhøj
             People-IT                                    aHOC                                         C2IT
             mobil +45 25 55 59 00             mobil +45 40 77 60 30            mobil +45 25 55 59 99
                                         

 

8.10.2018 - COOP vælger aHOC som preferred supplier

     Coop Danmark A/S har valgt aHOC som preferred supplier på projektledere, programledere, testere og testmanagere hos Coop Danmark.

I et udbud mellem udvalgte COOP partnere i Danmark har COOP valgt aHOC som preferred supplier til Coop Danmark.

Hos aHOC er vi glade for og stolte af den nye aftale, da Coop Danmark hermed bekræfter vores satsning på at blive en af de førende leverandører af eksterne IT-konsulenter.

Hos aHOC lægger vi vægt på at levere godt håndværk på fair vilkår - et mantra som vi underbygger ved hele tiden at løfte vores konsulenters viden - en holdning, som Coop Danmark, med den nye aftale, anerkender som værende meget værdifuld for Coop Danmark.

aHOC har været en Coop-partner i mange år, og det føles godt at være i stand til at bygge videre på dette forhold siger Key Account Manager Kiehn Aagerup.

 

14.06.2018 - aHOC deltager på DSTB's testkonference

aHOC deltager på DSTB's testkonference - Fra teori til praksis. Testkonsulenter er et af aHOC's nøgleområder og det er derfor naturligt for aHOC at deltage på konferencen.

Vi har mulighed for at invitere kunder, konsulenter, medarbejdere og forretningsforbindelser til konferencen, til vores specielle sponsor pris, 2.250 kr. inkl. moms for hele dagen inkl. forplejning.

Er du interesseret så tilmeld dig på følgende link

Program

Konferenceprogrammet kan ses på DSTBs hjemmeside: https://dstb.dk/konference-2018/

Hvor og hvornår

Konferencen holdes på Crowne Plaza  http://www.cpcopenhagen.dk/ 

 

04.05.2017 - aHOC deltager på DSTB's testkonference

aHOC deltager på DSTB's testkonference - Fra teori til praksis. Testkonsulenter er et af aHOC's nøgleområder og det er derfor naturligt for aHOC at deltage på konferencen hvor partner Jesper Mprtensen og soniorkonsulent Per Skjoldager har et indlæg vedr. performancetest.

Du kan se mere om konferencen her: https://dstb.dk/

19.02.2017 - aHOC's nye website ser dagens lys

aHOC søsætter sin nye og opdaterede hjemmeside. Her får du nu et bedre overblik over, hvad aHOC tilbyder og hvordan vi arbejder. Samtidig kan du få et overblik over nogle af de konsulentopgaver, vi søger konsulenter til. Vores kursusoversigt er ligeledes opdateret.

God læsning.

20.12.2016 - aHOC vinder opgave hos Dansk Politi - UX specialister

aHOC skal levere UX specialister til kravspecificering af løsning til digital anmeldelsesproces hos Dansk Politi.

Vi glæder os til samarbejdet.

17.12.2016 - aHOC vinder opgave hos Dansk Politi - agile værktøjer

aHOC skal hjælpe med støtte til tilpasning, konfigurering af agile arbejdsmetoder samt uddannelse i forbindelse med indføring af  de agile arbejdsmetoder og -værktøjer (Atlasian). 

Vi glæder os til samarbejdet.

16.12.2016 - aHOC vinder opgave hos Nets

aHOC skal assistere Nets med udvikling af kortløs NemId løsning. Her skal aHOC bl.a. bidrage med app udvikling til Ios og Android.

Vi glæder os til samarbejdet.

09.05.2018 - aHOC indgår aftale om testkoordinator opgave Region Hovedstaden

aHOC skal levere testkoordinator til opgave hos Region Hovedstaden.

Vi glæder os til samarbejdet.