Nyheder

 

 

15.05.2019 - aHOC / People-IT deltager på DSTB's testkonference

aHOC deltager på DSTB's testkonference - Fra teori til praksis. Testkonsulenter er et af aHOC's nøgleområder og det er derfor naturligt for aHOC at deltage på konferencen.

Vi har mulighed for at invitere kunder, konsulenter, medarbejdere og forretningsforbindelser til konferencen, til vores specielle sponsor pris, 2.500 kr. inkl. moms for hele dagen inkl. forplejning.

Er du interesseret så tilmeld dig her 

Program

Konferenceprogrammet kan ses på DSTBs hjemmeside: https://dstb.dk/konference-2019/program-2019/

Hvor og hvornår

Konferencen holdes på Hotel Radisson Blu Scandinavia, Amager Boulevard 70, 2300 København S 

….seneste update 12. juni 2019 kl. 10:46

Her er vi så 

     

 

14.05.2019 - Vi kan nu kalde os godkendt SKI-leveradør på SKI 02.18 - It-løsninger og -projekter. Tildelingen er bl.a. sket på baggrund af kriteriet "Bedste forhold mellem kvalitet og pris".

Vi er blandt de 60 leverandører, der er blevet godkendt SKI-leverandør, som gælder de næste fire år. Det er vi yderst stolte af, da det både er et kvalitetsstempel og en tillidserklæring.

Igennem årene har vi hjulpet flere offentlige organisationer med innovative løsninger til deres forretningsudvikling – Danmarks Statistik, Danmarks Miljøportal, Region Syddanmark, Københavns Kommune, SKAT, Erhvervsstyrelsen, Nationalbanken, KomBit, Kriminalforsorgen, Rigspolitiet, Civilstyrelsen, Styrelsen for IT og læring (STIL) m.fl.

Aftalen dækker meget bredt, hvad angår funktionsområder, og den giver både mulighed for indkøb af software, serviceaftaler og udviklingstimer uden at skulle ud i omfattende EU-udbud. Det harmonerer godt med vores ydelser, og vi håber at kunne hjælpe endnu flere kunder inden for en række områder.

Som godkendt SKI leverandør kan vi hjælpe med følgende på SKI 2.18 aftalen:

  • Komplette IT-løsninger og - projekter
  • Timebaserede ydelser

 

18.03.2019 Lad robotterne overtage testen

Live-demo af LEAPWORK’s Automation Platform

Du kan stadig nå at deltage på mandag den 18.03.2019 kl 17;00

Kom og oplev, hvordan du kan booste produktiviteten med automatisering!

Krav til bedre og bedre QA er efterhånden et vilkår, når man arbejder med IT – og især når man arbejder indenfor testområdet. Hyppige produktreleases, system opgraderinger og ikke gennemarbejdede testcases, der truer forretningens processer, er alt sammen noget, der kan skabe panik.

De fleste teams, der arbejder med test, har udfordringer med automatisering og lav produktivitet. Svaret på testteamets bønner kan være en løsningen, som kan automatisere test uden at være kompliceret og tidskrævende.

Du har nu chancen for at deltage i en live-demo af LEAPWORK’s Automation Platform, og med egne øjne se opbygning og udførelse af automationsprocessen.

Du vil blandt andet se eksempler på

  • Hvordan du kan automatisere functional tests uden at skrive en eneste kodelinie
  • Hvordan du let kan automatisere de samme test i det virtuelle miljø og i skyen
  • Hvordan I kan samarbejde om test automatisering på tværs af teams

Gevinsten ved brug af automatisering er frigivelse af tid, som så kan bruges på optimering af processer og bedre QA. 

Vil du have inspiration til, hvordan du kan sætte skub i automatisering, så den bliver så effektiv, vedholdelsesvenlig og ikke mindst så skalérbar som mulig - så meld dig til!

Praksisk: 

Dato/tid : 18. marts 2019 kl 17:00 til 19:30

Sted      : Paul Bergsøes Vej 20, 1.sal Glostrup 

send en mail til ketty.jepsen@ahoc.dk hvis du har lyst til at deltage

Eksperten er Sune Engsig, Senior Product Evangelist fra LEAPWORK. Sune har mere end 20 års tung erfaring fra IT-branchen, hvor han bl.a. har arbejdet med projektledelse, IT arkitektur, processer m.m. Sune arbejder nu dedikeret med at hjælpe firmaer med at udvide deres kapacitet med hjælp fra teknologien.

 

11.12.2018 - People-IT og aHOC bliver til en landsdækkende konsulentvirksomhed

IT-konsulentvirksomhederne People-IT med hovedkontor i Kolding og aHOC i Glostrup er blevet til én virksomhed og vi har nu sammen kontorer både i Jylland og på Sjælland. C2IT koncernen, der ligeledes ejer People-IT, har overtaget aktiemajoriteten i aHOC og fremadrettet vil vi kunne levere en endnu bedre service til de eksisterende kunder, samt tilbyde alle vores dygtige konsulenter flere spændende og udfordrende opgaver.

aHOC er et konsulenthus, der er etableret ved en sammenlægning af Sketenty A/S og Datavision A/S og dermed en videreførelse af de oprindelige virksomheders kulturer og værdigrundlag. De 4 nuværende ejere i aHOC fortsætter som partnere og som en del af ejerkredsen i det nye People-IT/aHOC.

People-IT er en del af IT-koncernen C2IT, som har hovedkontor i Kolding. People-IT har i dag primært kunder og konsulenter i det jyske. Kundeporteføljen består fortrinsvis af store industrikunder, som i dag alle betjenes fra kontorer i Kolding og Aarhus.

Vi fortsætter indtil videre i det nuværende setup med to selvstændige virksomheder og integrerer os i takt med, at det giver mening for kunder, konsulenter, medarbejdere og samarbejdspartnere. Ketty Jepsen fortsætter som direktør i AHOC A/S og Benthe Andersen fortsætter som direktør for People-IT og samtidig ansvarlig for den nye samlede forretning.

Team People-IT & aHOC    (fotograf: niloka- Nicoline Lodahl Karlsen)

aHOC og People-IT supplerer hinanden på mange væsentlige punkter:

  • Landsdækkende virksomhed. aHOC har primært kunder og konsulenter på Sjælland, og People-IT har tilsvarende i Jylland. Den nye virksomhed er med ét slag blevet landsdækkende.

  • Bredere kundefokus. aHOCs primære kundeportefølje er offentlige, finansielle og Telcokunder, hvor People-IT har det primære fokus på private industrikunder.

  • Fordobling af kunde og konsulentbase. Bredden i kompetencer og antallet af konsulenter, vi kan tilbyde vores kunder, bliver væsentligt forøget. Samtidig får vores konsulenter adgang til en bredere vifte af spændende kunder og opgaver.

  • Kvalitet og fleksibilitet stadig i højsædet. Værdigrundlaget i de to virksomheder er meget lig hinanden og giver fremadrettet en garanti for kvalitetsbevidst og omhyggelig håndtering af både kunder og konsulenter i hele landet.

Vi glæder os meget til at kunne præsentere det nye setup for vores kunder og konsulenter i begge virksomheder.

Ved spørgsmål kontakt meget gerne:

                                

 

             CEO Benthe Andersen             CEO Ketty Jepsen                     CEO Carsten Sixhøj
             People-IT                                    aHOC                                         C2IT
             mobil +45 25 55 59 00             mobil +45 40 77 60 30            mobil +45 25 55 59 99
                                         

 

8.10.2018 - COOP vælger aHOC som preferred supplier

     Coop Danmark A/S har valgt aHOC som preferred supplier på projektledere, programledere, testere og testmanagere hos Coop Danmark.

I et udbud mellem udvalgte COOP partnere i Danmark har COOP valgt aHOC som preferred supplier til Coop Danmark.

Hos aHOC er vi glade for og stolte af den nye aftale, da Coop Danmark hermed bekræfter vores satsning på at blive en af de førende leverandører af eksterne IT-konsulenter.

Hos aHOC lægger vi vægt på at levere godt håndværk på fair vilkår - et mantra som vi underbygger ved hele tiden at løfte vores konsulenters viden - en holdning, som Coop Danmark, med den nye aftale, anerkender som værende meget værdifuld for Coop Danmark.

aHOC har været en Coop-partner i mange år, og det føles godt at være i stand til at bygge videre på dette forhold siger Key Account Manager Kiehn Aagerup.

 

14.06.2018 - aHOC deltager på DSTB's testkonference

aHOC deltager på DSTB's testkonference - Fra teori til praksis. Testkonsulenter er et af aHOC's nøgleområder og det er derfor naturligt for aHOC at deltage på konferencen.

Vi har mulighed for at invitere kunder, konsulenter, medarbejdere og forretningsforbindelser til konferencen, til vores specielle sponsor pris, 2.250 kr. inkl. moms for hele dagen inkl. forplejning.

Er du interesseret så tilmeld dig på følgende link

Program

Konferenceprogrammet kan ses på DSTBs hjemmeside: https://dstb.dk/konference-2018/

Hvor og hvornår

Konferencen holdes på Crowne Plaza  http://www.cpcopenhagen.dk/ 

 

04.05.2017 - aHOC deltager på DSTB's testkonference

aHOC deltager på DSTB's testkonference - Fra teori til praksis. Testkonsulenter er et af aHOC's nøgleområder og det er derfor naturligt for aHOC at deltage på konferencen hvor partner Jesper Mprtensen og soniorkonsulent Per Skjoldager har et indlæg vedr. performancetest.

Du kan se mere om konferencen her: https://dstb.dk/

19.02.2017 - aHOC's nye website ser dagens lys

aHOC søsætter sin nye og opdaterede hjemmeside. Her får du nu et bedre overblik over, hvad aHOC tilbyder og hvordan vi arbejder. Samtidig kan du få et overblik over nogle af de konsulentopgaver, vi søger konsulenter til. Vores kursusoversigt er ligeledes opdateret.

God læsning.

20.12.2016 - aHOC vinder opgave hos Dansk Politi - UX specialister

aHOC skal levere UX specialister til kravspecificering af løsning til digital anmeldelsesproces hos Dansk Politi.

Vi glæder os til samarbejdet.

17.12.2016 - aHOC vinder opgave hos Dansk Politi - agile værktøjer

aHOC skal hjælpe med støtte til tilpasning, konfigurering af agile arbejdsmetoder samt uddannelse i forbindelse med indføring af  de agile arbejdsmetoder og -værktøjer (Atlasian). 

Vi glæder os til samarbejdet.

16.12.2016 - aHOC vinder opgave hos Nets

aHOC skal assistere Nets med udvikling af kortløs NemId løsning. Her skal aHOC bl.a. bidrage med app udvikling til Ios og Android.

Vi glæder os til samarbejdet.

09.05.2018 - aHOC indgår aftale om testkoordinator opgave Region Hovedstaden

aHOC skal levere testkoordinator til opgave hos Region Hovedstaden.

Vi glæder os til samarbejdet.